Carrierekansen

Carrierekansen

Profiel

Werken bij de SBAB is werken op een hoog niveau waar vakkennis en vaardigheden belangrijke vereisten zijn. Daarom is een basis van een afgeronde HBO- en/of opleiding met bij voorkeur afstudeerrichting Accountancy of Bedrijfseconomie noodzakelijk om te werken bij de SBAB.

Functioneren in een jong dynamische werkomgeving bij SBAB, met veel interne en externe contacten, vraagt veel van uw persoonlijke eigenschappen. Voor ons zijn deze aspecten daarom even belangrijk als uw opleiding en ervaring.

Dit houdt in dat u flexibel, creatief, sociaal en hulpvaardig bent en dat u goed in teamverband kunt werken. U moet tactvol kunnen optreden, maar tegelijk stevig in uw schoenen staan. U moet zich kunnen inleven in anderen, maar het belang van uw werk moet u niet uit het oog verliezen.

Hebt u deze eigenschappen? Dan past u precies in de SBAB cultuur! Heeft u daarnaast interesse om te werken bij de SBAB, dan kunt u solliciteren.

Sollicitatieprocedure

De procedure gaat van start op het moment dat u solliciteert. De selectie geschiedt aan de hand van de verkregen informatie bij uw sollicitatie. Ervaring en opleiding spelen hierbij een belangrijke rol. Belanghebbenden moeten hun interesse kenbaar maken door een sollicitatiebrief met als bijlage hun curriculum Vitae (CV) in te leveren bij het kantoor van de SBAB of per mail naar pz@stichtingbab.com. Indien de sollicitant wordt gekozen, zal hij/ zij worden benaderd door een medewerker van de afdeling Personeelszaken.

Na de schriftelijke selectie volgt een sollicitatiegesprek. Indien blijkt dat u mogelijk geschikt bent voor een functie binnen de SBAB kan er een assessment plaatsvinden. Dit kan onder andere uit een psychologische test bestaan.

Hierna zijn er de volgende mogelijkheden:

  1. U wordt geschikt geacht voor de functie en er is een vacature van uw keuze. U wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek waarbij de arbeidsvoorwaarden binnen de SBAB nader worden besproken. Aan de hand van dit gesprek wordt besloten of u bij ons komt werken.
  2. U wordt geschikt geacht voor de functie maar er is op dat moment geen vacature voor een functie waarop u hebt gesolliciteerd. In dit geval wordt uw sollicitatiebrief in ons databestand bewaard. Bij de eerst volgende wervingsronde komt uw brief eer aan de orde.
  3. U wordt niet geschikt geacht voor de functie binnen de SBAB. Binnen twee weken krijgt u een schriftelijk bericht dat u niet geselecteerd bent.

 

Indien u geschikt bent geacht wordt u medisch gekeurd. Voor de controlefuncties wordt er tevens referentieonderzoek verricht.

Voor wat de bezoldiging betreft, is dit afhankelijk van het niveau van de functie, de opleiding die gevolgd heeft en de werkervaring die u hebt opgedaan.

 

Dienstverband: in principe wordt u als nieuwe medewerker aangesteld in een tijdelijk dienstverband. Afhankelijk van uw functionering wordt beoordeeld of deze tijdelijke aanstelling wordt omgezet in een vast dienstverband. Daarnaast kunt u keerovereenkomst aangeboden worden. In dit geval gaat u de interne opleiding volgen. Deze duurt 2 to 3 jaren.